Natuurwezens en Ellis

18
Aug 2019
Sunday

Het wordt een combinatieweek van samen contact maken met de natuurwezens, vakantie en ontspanning. Natuurwezens en mensen, die al samenwerken met natuurwezens (zoals kabouters, elfen, nimfen, feeën, kobolden, aardmannetjes, eenhoorns, draken etc) en in ontmoetingen met natuurwezens geïnteresseerde mensen, delen samen hun ervaringen en leren van elkaar.

Door samen te komen en open te staan voor de natuurenergieën kunnen er mooie dingen ontstaan en kunnen er mooie gebeuren bij eenieder en met de groep. Zoals twee jaar geleden toen de eenhoornpoort werd geopend, de draken eieren uitkwamen en we zo genoten hebben met de natuurwezens van hun festival, waar ook de natuurwezens door hun eigen nieuwetijdskinderen meer contact met elkaar kregen. Ook alle ervaringen van eenieder persoonlijk met de natuurwezens en met zichzelf, die dit deelde zodat we er allemaal van konden genieten of leren en het ons ook persoonlijk verder hielp.

De samenkomsten worden op ca. 5 dagdelen gegeven in samenwerking met de natuurwezens. In het programma blijft genoeg ruimte voor de markten in de stad Louhans, of rust, een goed gesprek, zonnen, een duik in het zout water zwembad, zelf dingen ondernemen en gezamenlijke uitstapjes. Het programma van de natuurwezens is op basis van vrijwillige bijdrage. Er zal die week een spaarpot(dana) op tafel staan waar je iets in kan doen.

Het betreft week 34 zondag 18 augustus t/m zaterdag 24 augustus. Het aantal plaatsen is beperkt, de groep zal maximaal uit 12 personen bestaan. Aanmelden en informatie over het verblijf bij www.laripeblanche.nl  en voor vragen over deze week en aanmelden mailen naar ellisnauta@planet.nl  

 AANMELDEN

 

 

No Comments