Restorative Yoga Week met Ewa en Frea

28
Apr 2019
Sunday

In deze week ga je heerlijk leren ontspannen en vertragen en keer je verfrist en vernieuwd naar huis.
We beginnen elke dag met actieve Hatha Yoga oefeningen om de energie in je lijf te activeren.
Daarna volgt Restorative Yoga, waarin je je, in zittende en veelal liggende houdingen begeeft. Je lichaam wordt daarbij ondersteund en gedragen door kussens, dekens en andere hulpmiddelen. Door langer in een koesterende houding te blijven, je overgevend aan de zwaartekracht, kom je in een staat van diepe ontspanning en maak je contact met een ongekende de bron van welzijn in jezelf.
Daaruit ontwikkel je kalme aanwezigheid en vertrouwen in jezelf, dat nodig is om de vele uitdagingen van het leven van vandaag de dag tegemoet te kunnen treden, zowel mentaal, als ook fysiek.
De middagen na de lunch worden vrij ingevuld door de deelnemers. Wandelen in de natuurlijke omgeving van La Ripe Blanche, relaxen bij het zwembad of uitstapjes naar de Middeleeuwse dorpjes  in de nabije omgeving horen tot de mogelijkheden.
s´Avonds na het avondeten komen wij bij elkaar voor een gezamenlijke meditatie of ritueel rond het open vuur.
De week is geschikt voor wie de onbalans, veroorzaakt door alledaagse momenten van spanning of ingrijpende gebeurtenissen wil herstellen, voor wie heling zoekt bij een burnout en voor wie wil leren zachtheid en zelfkoestering te ontwikkelen
De week is erop gericht de deelnemers inzichten, handvaten en nieuwe gewoontes mee te geven die
ze in hun dagelijks leven thuis toe kunnen passen.
Ewa is bewegings- en yogadocente. In 2016 ontdekte ze Restorative Yoga en het werd een passie.
In 2017 volgde ze de training tot Restorative Yoga docent bij Lizzie Lasater.
Frea is leefstijlcoach, Access Consciousness facilitator en eigenares van edelsteencentrum De Wilde Engel. Ze helpt je duidelijk te krijgen welk doel je wilt bereiken en hoe je dat met kleine stappen kunt bereiken. Één voor één. Ze gaat je uitleggen waarom onze hersenen vaak met stress reageren op grote veranderingen.
Leefstijl heeft drie speerpunten, namelijk ontspanning, bewegen en voeding. Alle drie zijn ze van belang voor je gezondheid en welbevinden.  Daarom is de combinatie met yoga ook zo vanzelfsprekend.
Ze zal gedurende de week beschikbaar zijn en waar gewenst met jou in gesprek gaan over wat voor jou belangrijk is en wat je kunt doen.
Lees meer over Restorative Yoga op moveindazity/lessen. Lees meer over Ewa op :  https://moveindazity.nl/instructeurs/
Lees meer over Frea en de Wilde Engel op http://www.dewildeengel.nl

Restorative Yogaweek: € 255 p.p.

Maximaal 12 deelnemers. Cursisten Move in da Zity ontvangen ontvangen € 20 korting.

Kosten verblijf La Ripe Blanche € 270 p.p. all in.                                                                                                                            Met eigen kampeermiddel € 180 p.p. all in.

AANMELDEN

 

No Comments