Ontmoeting met ‘Je Innerlijke Geliefde’

23
Aug 2020
Sunday

Deze week wordt gegeven door Jacqueline en Menno

Vaak denken we pas gelukkig en heel te zijn als we de juiste partner vinden. En deugt de ene partner niet dan gaan we op zoek naar de volgende, een patroon dat zich eindeloos kan herhalen en vele teleurstellingen in de hand werkt. Of, dat we de huidige partner verantwoordelijk maken voor ons geluk.

Pas als we ons ten diepste beseffen dat we de liefde niet buiten maar binnen onszelf moeten vinden, kan dit patroon doorbroken worden en heling plaatsvinden. Heling van wonden die vaak hun oorsprong vinden in onze vroege jeugd. Hierdoor zetten we niet alleen onze onvoorwaardelijke liefde voor onszelf in gang, maar leren we ook de ander en de wereld om ons heen onvoorwaardelijk lief te hebben.

Tijdens deze week word je aan dat deel van jou her-inner-d, dat al heel is; je innerlijke geliefde. In plaats van om je heen te zoeken naar de juiste partner geef je jezelf alles wat je je geliefde zou geven. Dit als een verwelkoming van jezelf als de hoogst geëerde gast in je hart; een gast die respect verdient, een geliefd persoon.

Om deze innerlijke geliefde in jou te wekken gebruiken we oefeningen uit tantra, biodanza, (kashmir) massage, mindfullness-oefeningen, inquiry’s en deelrondes.

Jacqueline Vastbinder

Ik ben hulpverlener, trainer en coach, inspireer, motiveer en activeer mensen om nieuwe stappen te zetten. Als facilitator ben ik liefdevol en aandachtig aanwezig en geef ik mensen het gevoel er helemaal te mogen zijn. Ook laat ik ervaren dat jezelf veranderen niet makkelijk is, maar dat je wel kunt leren jezelf onvoorwaardelijk lief te hebben. Een grote kunst die ik, met vallen en opstaan, dagelijks beoefen en met liefde door geef aan mensen die ook dit pad van zelfliefde (willen) bewandelen. Mogen wij ook jou op jouw liefdesweg vergezellen?

Menno Laaning

Mijn leven is vol avontuur, zoek het ook op en leer van al mijn ervaringen, onder het motto ‘Ervaring is de beste leermeester!’
Graag laat ik me leiden door onvoorwaardelijk lief te hebben. Dit houdt voor mij in bezield te leven, met passie en overgave, in overeenstemming met mijn diepste verlangens en dromen. Ik zie er naar uit om samen met Jacqueline en jullie, deze week te beleven en te ervaren.

 

Informatie en opgave: Jacqueline-06.42897295 of Menno-06.23055068
Kosten logeren: € 270,- (inclusief alle maaltijden)
Kosten kamperen: € 180,- met eigen tent / caravan / camper (inclusief alle maaltijden)
Cursuskosten: op basis van Dana ( gift vanuit het hart)

AANMELDEN

 

 

No Comments