Over ons

La Ripe BlancheLa Ripe Blanche

La Ripe Blanche is onze boerderij in Frankrijk in het zuiden van de Bourgogne waar je kunt logeren en kamperen. La Ripe Blanche ligt tussen de wijngebieden van de Jura en de Bourgogne in het Franse dorpje Rancy. La Ripe Blanche leent zich uitstekend voor een groepsvakantie.

Omgeving

De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van interessante uitstapjes: Taizé, Beaune, Cluny, boeddhistische tempel Temple des Milles Buddha, middeleeuwse stadjes, markten, grotten, caves, châteaux, watervallen, wandelen in de Jura of in de Bourgogne. Kortom, in de Jura en in de Bourgogne is veel te zien, te beleven en te proeven.

Voor de gasten is er alle ruimte voor de eigen rust en ontspanning. Lekker niks doen, zwemmen in het zwembad, luieren in een ligstoel met een boek, ’s avonds naar een mooie film kijken of op het terras zitten met een goed glas wijn bij de buiten open haard onder de sterrenhemel.

Eten

De maaltijden op La Ripe Blanche zijn vegetarisch. We proberen zo gezond mogelijk te koken voor onze gasten. Door een handje te helpen in de keuken en samen af te wassen kunnen we de prijzen laag houden voor onze gasten. Op vrijdag is er een barbecue, waar ook vlees en vis geserveerd wordt.

Menno en Jeannette LaaningOnze wens

Wij willen een sfeer creëren op La Ripe Blanche waar onze gasten zich helemaal  thuis voelen. La Ripe Blanche is klein en knus. Daardoor is er persoonlijke aandacht voor onze gasten.

Menno & Jeannette Laaning