Vrijheid en ruimte

Hoe leuk is het toch, dat ik  “zomaar” op een spoor word gezet, waarvan ik weet dat het  belangrijk is. Door een gesprekje met een oud-collega kwam ik op het spoor van de Access Bars ®. Een methode, waarbij je door punten op het hoofd aan te raken, je overtuigingen, ideeën en trauma’s kunt los laten, zonder dat je zelfs hoeft te weten waar het over gaat.

Door de aanraking ontstaat een soort elektro-magnetisch veld, waardoor gedachten, overtuigingen (je wordt een tuig aangedaan) en trauma’s zich kunnen ontladen en uit je energiesysteem verdwijnen.

Zoals jullie misschien weten, hou ik van methodes die simpel en doeltreffend zijn. Vaak komen er weer dingen naar voren, terwijl je dacht, dat had ik toch al opgelost. Deze methode helpt om zaken uit je systeem te halen, zodat het echt weg is.

Natuurlijk heb ik zo gauw mogelijk de cursus gevolgd en mijn ervaring was na een behandeling, dat ik me zo relaxed voelde, leeg en schoon. Net of er veel meer ruimte in mijn hoofd was gekomen. Wat ik ook ontdekte is, dat ik me over bepaalde dingen niet meer druk maak, terwijl ik dat normaal gesproken wel zou doen. Op internet en Youtube is van alles over deze methode te vinden. Wil je meer weten of de Barrs ervaren, neem dan even contact met me op. Ik ga in ieder geval, het nieuw jaar in met een leeg hoofd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *